305. Een andere horizon

Ons kamp is opgebroken.

De moubtainbikers zijn naar huis of verder aan het camperen en wij gaan op weg naar een kindercamping (Ruby verstond kindercamper, eigen stuur enzo, gróte teleurstelling…). We spreken af om dit vaker zo te doen, en om gelijk maar een camperplaats te starten met elkaar. Samen dromen, nog fijner.

Een andere grote droom staat dus ook weer aan mijn deur te kloppen, versterkt omdat het bijna maandag is: hoogste tijd om het gezonde leven weer op te zoeken. Kijken wat ik er nog van kan na driekwart jaar vreugdevolle vrijheid, of verslaving kan ik het ook noemen. Stoppen met suiker in de koffie en lunchen met een salade erbij. Geen alfalfa of zure kwark, om te beginnen.

Wel iets sporterigs erbij in ieder geval. Moet, want Ruby fietst mij eruit, is zo heel ver weg, op speeltuinjacht, vrijheidszoekster, camperaar, en gezonde eter, mooi voorbeeld.

2 gedachtes over “305. Een andere horizon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s