292. Mee

Het was hoogtijd, voor de zee.

Rap omlaag voor Ruby.

We pakten thuis eerst alles in, dat maakte eigenlijk geen verschil zo met drie. Alleen dan de konijnenknuffel en een hertje extra.

Na het eten ging Ruby aan de backgammon terwijl Til zich door een prentenboek worstelde, of andersom, die zonnetjes maken het niet makkelijker. Ruimte genoeg want de katten bleven toch thuis; de Nederlandse kusten veel te druk.

Om half 7 in de avond zijn we dan uitgezwommen, -gegeten en -gespeeld. De regen tikt heel zachtjes op ons blauwe dak. Dan is de camper donker. Zo vroeg avond was het ook steeds op reis, als we naar Portugal trokken. Onze missie is geslaagd, we kunnen samen camperen!

2 gedachtes over “292. Mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s