254. In het bos

De nacht in het bos is er één uit het boekje; zo donker en rustig. Na het wakker worden popelen we om het nóg eens te proberen, loskomen. Het heeft wat gevroren, misschien helpt dat. Nee hoor, nu is het tijd om een boer te zoeken. Het eerste huis waar Tillie aanbelt lijkt niet op een boerderij, toch woont er een boer. Wat een geluk. Hij rijdt gelijk zijn trekker van het land, komt achter Til het bos in.

Eerst wil hij het achter het stuur proberen, om achteruit weg te rijden. Hij geeft wat gas, draait iets met zijn wielen, en nog eens, nog eens. Uiteindelijk lukt het, steeds een beetje verder!

Hier stonden we:

Voor dat we het weten zijn we weer op weg. En zo blij met de mensen op deze wereld! We rijden door naar het zuidwesten van Frankrijk,

naar het noorden van Spanje,

op weg naar de zon,

het bos uit.

5 gedachtes over “254. In het bos

 1. Och gekke meiden! Dat wordt weer genieten van jullie verhalen!Dat begon al die eerste dag. Water vergeten in te nemen! Hoe bestaat er zoveel gemakkelijkheid!
  Dat is ons nooit overkomen. Bij het koffiezetten is dat gelijk al nodig!En koffie zet je al na een uurtje toch? Want als je de hoek van de straat omrijdt ben je al echt op vakantie!
  En nu dat avontuur in het bos
  Op een holle weg een plekje zoeken en vast komen zitten. Toch goed geslapen? Vast wel.
  Maar Ik zie jullie bezig! Til die op zoek gaat om hulp en die ook vindt! Er zijn altijd engeltjes op je weg! Ach mensen toch! Ik ga jullie met veel plezier volgen. Tot de vlag.keer!

  Like

 2. Ik kan niet op de normale manier reageren, geen normaal internet of fb. Maar soms wel mail en whatsapp😄👍🏻! Dus zo krijg ik ineens 3 berichten van je binnen. Leuk om te lezen!! Jullie zijn wel dappere dodo’s hoor… met de auto vast raken enzo… 😲. Ben benieuwd waar jullie inmiddels zijn maar ik hoor t vast! Wij genieten met volle teugen van onze reis… wat een avontuur!! Je volgt me op Polarsteps hè? Zo leuk!

  Goede reis jullie! Groetjes Mieke

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s