236. Wij

We hebben één contract ondertekend. Al vroeg in november krijgen we de sleutel van ons huis in de stad, naast de roti-zaak, ik heb er nu al zin in. Om het te vieren zijn we met ons vijfen de camper weer ingestapt, voor een natuur-weekend met regen, heel gelukkig. We wandelen op de Drentse heide, uitgestrekt, wij alleen, zonder gaastra-jacks of waterdichte schoenen. Een bever-moment zonder de kleding. Niemand hoort ons geruzie als we verdwalen. Lekker vertrouwd. Toch heeft Til voor de zekerheid een naslagwerk meegenomen:Dus het komt wel goed allemaal. We liggen nu knus uit te buiken binnen.De mountainbikes zijn mee, met de bonen in tomatensaus en koffie. Maar plannen hebben we nog niet. Lekker vroeg slapen. Ervoor nog even, vaste prik, een ruzie met Tarquinius over wiens kop er op het kussen terechtkomt. En dan bijkomen, ertussen uit, love it all.

4 gedachtes over “236. Wij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s