235. Tempel

Om de hoek van ons nieuwe huis verkopen ze roti. Wat is die allejezus lekker. Mals, kruidig en een week daarna nog onvergetelijk. Een voordeel van de stad. Vlakbij die toko staan allerhande tempels. Naast de moskee staat een gebouw met gouden dieren. Ik weet niet of het een Chinees restaurant is of een gebedshuis. Op de groenstrook tussen die buildings laat een bodybuilder zijn pitbull uit en vouw ik mijn handen om Ricky’s ogen. Want die van ons vindt dat hij de grote leider is aller honden en een eigen tempel verdient, terwijl hij hier dus zo opgehapt worden kan.

Of al die mooie dingen ons nieuwe uitzicht worden is nog altijd maar de vraag. Er is nog op geen lijntje een handtekening gezet. Niet voor de paardenstal noch voor het sedumdak. En ook niet ter verkoop van ons huidige huis. Er zijn wachtlijsten, of papieren nodig en ook overleggen. Elke dag een stapje.

Maar rustig aan hoor. Dan kunnen we ons ondertussen bezighouden met het bedenken van de gewilde stijl en de gouden kleurprogramma’s voor onze Eco-tempel.

⬆️ btw: de echte leider ⬆️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s