211. Noordelijk

We staan nu op een landpuntje; aan alle kanten zee.

Noordelijker gaan we niet, geen tijd, geen Noorwegen. Denemarken heeft zich vandaag van zijn liefelijkste kant laten zien, dus het is allemaal goed. De uitbundige zon, het stille bos, soms een stadje, en nu hier weer. Alles om dankbaar te zijn.

Vannacht blijft er nog een camper overnachten op dit punt. Een Duits stelletje in een adventure-auto. Ze hebben alles bij zich om in het wild te overleven. Pijl en boog, hengel, bbq, hamburgers. De boel is in legergroen met camouflage-print uitgevoerd. Er verschijnt een tent op hun dak, ivm beren. Een veilig gevoel om met hen samen te zijn, voor een angstig persoon als ikzelf.

Zoals beloofd trouwens zou ik in het rustige Denemarken achter het stuur durven plaatsnemen.

Dus de boel loopt op rolletjes.

2 gedachtes over “211. Noordelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s