208. In between

We hebben heel veel tijd in de auto doorgebracht. Zo goed als zonder ruzie. De dieren hebben zich nog formidabeler gedragen. In alle uithoeken van de camper liggen ze te soezen, met de bus meedeinend.

Het is ook een tank-, boodschappen- en waterbijvul-dag. Nu, in de avond, zijn we helemaal op orde. We hebben net de veganistische curry opgegeten. En ik krijg zo langzamerhand weer zin in een gezond-leven-periode. We zijn vanochtend ook al, hup, uit bed het meer ingedoken. Het leek mij vreselijk, maar het werd het top-moment van de dag. Er is zo natuurlijk geen houden meer aan dat gezonde, dat voel ik wel.

Een top-moment van morgen weet ik ook vast: ik mag de komende maanden, tot in 2020, columns schrijven voor tweewekelijks Weekblad in de Kijker. Jaja, morgen verschijnt de eerste.

Een gedachte over “208. In between

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s