202. Let’s go

Het loopt op rolletjes. Tillie werkt nog en ik stouw de bus vol. Geordend hoor, door de ervaring. Om 6 uur rijden we weg.

Net of ik rijd hè, maar het is geen stuur, en chauffeur zijn bewaar ik voor in Denemarken (zie blog 201). Al weten we helemaal nog niet waar we terecht komen. Voorlopig gaan we. Traditiegetrouw slaat de eerste 100 kilometer angst om mijn hart. Vertrouwd.. En ik ga het hier niet weer toelichten, in herhaling vallen. We zijn op vakatie, de wegen leeg. En Til kan rijden hoor. Voor we het weten brengt ze ons helemaal hier:

Waar het zonnetje tropisch schijnt. De missie: “Follow the sun” is geslaagd. Kijken hoe dat verder gaat.

4 gedachtes over “202. Let’s go

  1. Als je eest maar in Duitsland bent… De rest gaat vanzelf, zeker weten . En wie langs die Zuideuropese ravijnen rijden kan en heel terugkomt zal het langs de Nooreuropese stranden ook wel redden. Geniet er maar gewoon lekker van! Voor je het weet zit je alweer in de heinweefase

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s