203. Salonfähig

Vandaag rijden we onder Hamburg langs. We zijn deze reis van meet af aan een goed geolied team. Op rustige plekken springen we alle vijf de bus uit voor een gezamenlijke wandeling. Ik weet nu dat er niemand wegloopt. We kunnen ons dus zonder aarzeling onderdompelen in het befaamde camper-leven. Zo rijden we bijvoorbeeld zomaar tegen een idyllisch gelegen, sfeervol opgezet cafeetje aan:De zintuigen worden hier overspoeld met de juiste barista-aroma’s en een fenomenaal instagram-waardig uitzicht. Waar we nu niet aan gedacht hebben is om brandende kaarsjes op ons tafeltje plaatsen (voor de foto), die we toch standaard stand-by hebben. Maar de reis is nog jong.(Foto is filterloos. Ja.. dat kan hier dus).

We beloven dat we deze reis nog veel soortgelijke foto’s plaatsen zullen. Van: 1. Zonsondergangen gezien vanuit een open camperdeur 2. Onze camper op het strand / een bergtop / alleen in the middle of het prachtige nowhere 3. Yoga- en meditatie-practices met de camper als achtergrond 4. Onze gelukkige gezichten (met nonchalante baardgroei).Ik weet niet of we het dan een beetje goed doen, het camperen. Maar ik hoop het wel. Ik ben gevoelig voor “hoe-het-moet”, altijd graag op zoek naar het doen van het juiste én de groei van mijn instagram-account. Door deze blog probeer ik mezelf daar een beetje van te bevrijden.🎶 Ja Ja Ja Ja🎵

2 gedachtes over “203. Salonfähig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s