197. Camperloos

We lieten de camper een heel weekend stil staan. Het was nog goed te doen. We zochten alternatieven. De katjes waren daar het beste in, stapten makkelijk over op ander vervoer en sloten nieuwe vriendschappen:

Wij gingen er toch anders op uit, mountainbikend, dwalend, verdwalend. Tot we op Radio Kootwijk stuitten. Even op de foto:

Nu wisten we de weg weer. Het leek warempel wel ons echte camperleven; altijd de juiste richting kwijtrakend. Dat bleek nog meer toen we een half uur later deze foto konden maken:

Nú ziet u Radio Kootwijk, denken we.

Wat we heel goed hebben kunnen vinden is een meertje, voor onze beloofde ochtendduik. En we zijn erin gesprongen. Bewijs is er niet: het meertje hoorde bij een sauna, het mobieltje kon niet in de broekzak. Maar het is echt gebeurd. Zo’n camperloos weekend brengt ons nog eens ergens.

2 gedachtes over “197. Camperloos

  1. Het is wonderbaarlijk hoe Tillie blijft lachen 🙂

    Bijzonder vind ik het ook. Wij gingen ooit naar Radio Kootwijk voor een open dag en hadden het pas vlak voor sluitingstijd gevonden. En jullie vinden het gewoon twee keer in een half uur! Ik zie iets van een talent oplichten nu 😛

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s