196. Surprise

Mijn carrières zijn nooit echt van de grond geraakt. Een mens moet ook al vroeg een beroep kiezen. Zonder dat, in mijn geval, talenten al aan het licht gekomen zijn. Ik heb wel op het haar van poppen geoefend. Maar het resultaat viel toen nog in het niet bij wat ik nu voor elkaar krijg. Met veel geduld en gevoel voor nuance, gekoppeld aan 9 jaren van oefening, kan ik u mijn modellen showen. Als u zelf met uw handen in het haar zit betreffende het kapsel van paard of pony, trekt u gerust even aan de bel. U kunt met uw dier bij mij aankomen, of ik rijd met mijn trailer-kapsalon tegen uw staldeur aan. Een impressie van mijn laatste, en ook nieuwste, kapselmodellen:

In overleg eveneens voor de baas van de pony mogelijkheden.

Na de zomer kunt u starten met de vier- jarige paardenknip-en-permanent opleiding, geheel door mij verzorgd. Met eenmalig een gastles van Leco (Zadelhof, red.). Prijsopgave per email, schaar inbegrepen.

Twee foto’s van vóór de behandeling (even voor uw beeldvorming):

9 gedachtes over “196. Surprise

  1. 😭😭😭 Diep droevig is het. Hier op stal durven we onze vriendjes al nauwelijks meer onder ogen te komen en nu zet je ons ook nog op Internet. Maar misschien kunnen we nu wel onze nieuwe vriend de coach afschrikken hihihihihi ……

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s