195. More

Het zou wel regenen, maar niks hoor, je kunt ook niet alles hebben, toch wel heel veel:

De markt was vol vriendelijke friezen, zoete aardappel patat met appelgebak, weidse luchten, rollende euro’s en blije wij. Mijn neef kwam ook even langs:

We zitten in een stijgende lijn, geen rood cijfertje is er vandaag aan te pas gekomen. Rode wangen van de Friese zon en genoegen. Bij het wegrijden begint Til over onze reis naar Denemarken, en wat we daar allemaal voor een leuke hygge zaken kunnen gaan inkopen. We ‘re rolling! Op huis aan, naar stal.

Onze paarden hadden namelijk ook een feestdag: ze kregen vanmorgen een nieuw weide-genootje. We wilden nog even kennismaken. Het nieuwe paard was nergens te bekennen. Verplaatst zo bleek. Het jonge ruintje van drie jaar had onze twee dominante schatjes eerst twee uur rondjes laten rennen. En dat doet me goed, hun nog meer zelfs! Een hele aanwinst, zo’n sportieve coach. Daarna mochten ze van hem afkoelen in een hoekje van de wei. Een klein hoekje, heel mini, zonder borrel. Dat werd toch wat sneu, en daarom zijn ze gered door de baas van de stal, en heeft hij de ruin voorlopig een andere wei gegeven. Onze paarden hebben zelf ook wel eens de rol van het nieuwe paard uitgeoefend, en hebben dat nu eens lekker kunnen overdenken allemaal. Kortom, mooie dag.

4 gedachtes over “195. More

  1. Wat jammer dat het niet regende. Nu wilde niemand die lieve bloemetjeslaarzen hebben ๐Ÿ™‚
    Fijn dat het zo’n goeie dag was. Ik had toch wel even spijt dat ik niet gekomen was, toen ik de neef zag liggen. Voor dat geld had ik ‘m er wel bij genomen ๐Ÿ˜›

    Geliked door 1 persoon

  2. wat leuk dat het zo goed is gegaan met de verkoop!! Ik kan niet alles duidelijk zien, maar het ziet er kleurrijk uit! En wat betreft de paarden….tja…je blijft je verbazen soms…ik weet er alles van!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s