189. Denemarken

Om half zeven gaat de wekker in de camper. Changes of plans. Tillie moet plots in de ochtend aan de andere kant van de provincie werken. Ze saltoot over mij en de katten heen het bed uit, door de badkamer, keuken, woonkamer en het kantoor heen, hups zo het gaspedaal op. De file vooruit, en nu eens zonder mijn rijschoolhouder-achtige conversatie naast haar. Ze heeft alle vrijheid:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=850891428603006&id=839579123044075&sfnsn=mo

Voor mij is het ook relaxeder zo nog in bed; het houdt zo’n beetje het midden tussen de rug van een rodeo-stier en een karretje de achtbaan langs. Mooi vroeg zitten we aan de cappuccino in eigen keuken waar de dag nog beginnen gaat, en wij alweer net van vakantie terugkomen. Uit een verrassend knus en gevarieerd dorp. Even afwachten hoe dat straks in Denemarken is, want daar gaan we in het voorjaar naartoe. De foto’s van de camperplaatsen zijn allemaal hetzelfde: vlakke grasvelden. Expres is dat. Even adempauze van warrige wegen.

4 gedachtes over “189. Denemarken

  1. Ik heb goede verhalen gehoord over Denemarken. Vooral Noord-Jutland sprak mij wel aan. Maar dan ga je wel alweer een beetje richting Facebook-taferelen πŸ˜‚. En een rustig reisje doet de camper waarschijnlijk wel goed. Je moet rekenen, hij zit nog in de revalidatieperiode na al die operaties πŸ˜‚. Dat kan lang duren hoor, neem dat aan van een kenner πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s