184. Bikes & dykes

Aan het einde van mijn tunnels

bestaat het licht uit taart,

met natuurlijk Mathilda’s prachtige glimlach.

We hebben vandaag een route uitgeprobeerd. Zodat we over een paar weken met een groep een oude taartentocht kunnen rijden. Voor de lesbische medemens, of beter gezegd de lhbtqi-groep. En dan alleen zonder de h geloof ik. Maar dat is breed hoor, mijn zwager gaat ook al mee. Dus voel je vrij, opgeven kan, zoals altijd, bij mijn vrouw. Dan krijg je ook zo’n taartje geserveerd, met die stralende lach erbij.

2 gedachtes over “184. Bikes & dykes

  1. Shit zeg πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Ik heb juist vandaag een paar nordic wandelstokken gekocht (ik voelde me toch uitgedaagd door je πŸ˜‚). En dan gaan we nu opeens fietsen….
    Nou ja, gelukkig heb je al een deelnemer πŸ˜‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s