182. De dag

Het is zover; mijn eerste werkdag aangebroken! Het voelt heel feestelijk. Een terrein vol met collega’s en cliënten, in de natuur. Dat was vroeger in Amsterdam, ook met gras en een rivier, echt top. Maar later in de bossen van Noord – Limburg liep het iets anders. De mensen die daar woonden waren opvliegender van karakter. En hoewel ik toch gezellige activiteiten met ze ondernam, als houthakken, breien en oogje-prik, moest ik vooral heel hard weg kunnen rennen.

Nu, 8 jaar later, mag ik vandaag eigenlijk al wel op de 50+ party stemmen, en hol ik echt houteriger. Ook ben ik zelf weer heel erg aan het opvliegen de laatste dagen. (Die interne klimaatopwarming is trouwens heel slecht voor mijn vleesboom, die door die warmte aan het wegkwijnen is, echt waar, zo werkt dat, mooi hè.)

Dus nu ja, ik hoop vandaag op een gematigd klimaat op de zaak, gecombineerd met een vette overwinning op links in het stemlokaal, want dat is altijd goed voor een vredige sfeer.

5 gedachtes over “182. De dag

  1. Eindelijk dan die nieuwe start waar je naar uitgezien hebt. Als je dan nog maar tijd hebt om te sporten… 🙂 Want als je nu al houterig bent, dan wordt dat alleen maar erger (sprak een superjonge en superlenige (en alleen in mijn gedachten bestaande) lenige vrouw :-0

    Zet hem op!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s