176. Het rijdt

Het is weer weekend en Til en ik struinen garages af. Het valt niet mee om niets te kopen. Dat hebben we ons zelf op moeten leggen: eerst een nachtje slapen. We zijn al met moeite weggerend bij een verroestte kia pikanto. Nu willen we een daihatsu sirion. Waarom? Hij gaat nooit stuk, dus ze hebben ‘m maar uit de productie gehaald. Daar kunnen we heel moeilijk een buil aan vallen, denk ik toch.

Vanaf zaterdagavond tot maandagochtend ligt het stil, of course. De wind en regen niet, dus dat geeft camper-kansen. Het interieur ligt onder een zwart laagje slijpsel van het laswerk, en is niet meer zo scherp opgeborgen. Dat deert ons geluk niet.

Een gedachte over “176. Het rijdt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s