156. Hier en daar.

Na drie nachten is het goed geweest, zijn we er weer klaar voor, een nieuwe horizon. Gisteren, tijdens een wandeling langs de kusten hier, zagen we een stuk land te koop. Zeezicht, op een heuveltop. Dat zou toch helemaal niet gek zijn. Maar je doet natuurlijk niet zomaar een bod tussen neus en lippen. In plaats daarvan hebben we de volgende dag alle voorkomende werkzaamheden die je in het camperleven tegenkomt, uitgevoerd. Dat wil zeggen: schoonmaken van 8 m2, bed verschonen en kattenbak ook. Toen naar een supermarkt met wasmachine en droger, tankstation, watervulpunt en wc-leegpunt naast elkaar, bijeen. We hebben overal gebruik van gemaakt, lunchen kon er ook, én dat alles in een schamele drie uur. Dan zijn we voorlopig weer klaar, heel wat minder werk dan thuis of op dat stuk aan te kopen land.

Nu zijn we weer aan het omhoogkruipen, naar Nederland toe, langzaam en tegen de stroom in. En wanneer we de Algarve uit rijden, laten we 99% van onze collega’s achter. We parkeren op een groot, vrijwel verlaten terrein, aan een prachtige, wilde zee. Tillie surft nog even, as we speak, voor het donker is.

Een gedachte over “156. Hier en daar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s