149. Varen

De ochtendzon doet ons in Afrika wanen. Het is hier warmer dan eerder. We hebben onnoemelijk veel gezien vandaag, van site naar site gereden. Daar ga ik het verder niet over hebben. Wat ik zeggen wil: aan het eind van de middag komen we weer bij zee. Surfers vertrekken en hippies sluiten bij ons aan. Het stroomt werkelijk vol. Het komt ook door de regen die nu valt. En vanaf hoog een beek vormt onder de campers langs.

Mensen komen met lampen naar buiten, de boel bekijken. Hoewel het een genoeglijke sfeer brengt, vinden sommigen onder ons het wat spannend en vertrekken. Wij niet, we vinden het gekabbel wel gezellig, zeg nou zelf:

Een gedachte over “149. Varen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s