150. Druk

De marktkraam past al bijna niet meer in de bergruimte van onze bus. Eerdaags moeten we die spullen op het dak gaan knopen, over de zijkanten laten hangen.

Ik zoek ons assortiment uit en Tillie onderhandelt. Op een heel vriendelijke manier hoor. Sommige verkopers zijn uitzonderlijk gul, maken onverwachte deals, onder de minimum-prijs in onze hoofden. Een ander, al telefonerend, springt haar vel uit en wij haar winkel, naar aanleiding van ons voorstel. Als ze er niks af doen, gaan we weer verder, snoeihard wij twee.

We kopen alleen maar spullen die we zelf mooi vinden. Loopt het niet, niks overboord! U zult ons slechts steeds aantreffen in bonte broeken met mandala’s erop, die je nog verder inkleuren kunt. En dat is een verbetering toch?

We zijn Lagos voorbij. Het wordt drukker. Stadser. Gezellig. We vinden nog wel makkelijk afgelegen plekken, waar we de middagen buiten met de dieren doorbrengen, wandelend:

De avond en de ochtend zijn we steeds aan zee. Dit is nu:

Made by Mathilda ❤️

4 gedachtes over “150. Druk

 1. Ik zal eerlijk bekennen dat ik jullie even vergeten was…..( ondanks eerdere beloften)…maar dat komt omdat ik zelf op vakamtie was…en nu bijna weer thuis. Heb in 1 ruk al je blogs gelezen….in sneltreinvaart achter jullie aangereisd…wat een heerlijk verhaal! En wat is het daar mooi! Echt heel erg leuk om jullie 5 zo te volgen. Nooit geweten trouwens dat poezen zo netjes bij je blijven, ik dacht: die gaan meteen aan de haal! Maar wat is nu de bedoeling van al die rolkoffers etc? Dat snap ik even niet….

  Geliked door 1 persoon

  • Gezellig Mieke, en lekker vakantie, het staartje dus nog. Ja die poezen, dat had ik ook niet verwacht, ze blijven in het zicht. De rolkoffers horen bij de inventaris van eeen “hippie-assortiment”. Dan kunnen we in Nederland een marktkrraam in die stijl beginnen. Met heel weinig spullen, dat wel 😄.
   Fijne dagen nog, tot later!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s