115. Vorderingen.

We hebben de ruimte opgezocht, schroevendraaiers geslepen en hulp ingeroepen. De laatste technische camperklus! Er wordt een zonnenpaneel-laadmeter geïnstalleerd. Zo kunnen we straks zien hoeveel ampères de zonnepanelen opslaan tijdens zon-uren. En hoeveel we weer kwijtraken door netflixen, carmen-sets en fort-niten.

Deze operatie wordt wederom uitgedacht, begeleid, gedaan en afgerond door onze alleskunnende neef. De accu moet verplaatst worden, draadjes aangepast, alles is er ontzettend op vooruitgegaan. Wat een geluk met zo’n neef! En ook met mijn broer en schoonzus, die de landelijke entourage met zeeën ruimte kunnen bieden! Deze plek ga ik aanbevelen op de camperfora hoor.

Er wordt hier ook gewerkt aan vers appelgebak; de pure vrucht mij te gezond.

Zoals de trouwe lezer weet, verzaak ik (ook op zo’n dag) het sporten nooit. Mijn vorderingen eindelijk eens vastgelegd:

Jaja, topper worden de dagen niet! Al hebben we ook weer leuke, en soms verre, trips in het nabije vizier.

2 gedachtes over “115. Vorderingen.

  1. Het is dat ik geloof dat je die mountainbiketocht van 150 km over bergen en door diele dalen hebt gedaan, maar dit beeldmateriaal zou me toch haast aan het twijfelen brengen 😂. Trouwens, welke sport zien we hier? Her lijkt op buik schuiven, maar dan zou je buik wel op een heel ongelukkige plek zitten 😁.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s