92. In control.

Met het eten ben ik creatief. Als ik ’s avonds een bbq heb, sla ik de lunch gewoon over, om het geheel binnen de perken te houden. Dus geen bietensalade met appel en feta voor mij. Ik neem dan even 2 magnums en een handje nougat om tot de avond door te kunnen. Mini-magnums hè; ik ben nog op het pad hoor.

Ik heb het al eens gehad over perfectie, en dat ik dat moeilijk bereiken kan. Ik kan bijvoorbeeld geen 💅. De randjes van mijn nagels

krijg ik niet eens schoon. Of hoeft dat juist niet als je nagellak draagt? Net zo min als ik mijn tegelvloer schoon krijg. Ik ben wel eens bij mensen die altijd een glimmende vloer hebben. Mensen hebben ook vaak zo’n spic en spanne fiets. Alsof ie net uit de winkel komt. Geen zand, modder of krasje op het metallic metaal. Nooit klapt ie om. Hoe doen jullie dat? Ik, als postbode, bezit een fiets die door de versnellingen trapt en op eigen momenten remt. Hij glijdt ook wel eens tegen de grond. Repareren is duur. De gamma biedt uitkomst: een nieuwe fiets! Naast mijn mountainbike mijn eerste nieuwe. Zonder gebreken, perfect. Gelukkig regent het de eerste postdag, de spetters mogen blijven, anders wordt het me te gek.

2 gedachtes over “92. In control.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s