90. Sunny en hip

Het is nog heel gezellig geworden met de mannenburen en hun (schoon) moeder. Het blijkt dat zij, naast moeders, fietsen en het hondje, ook hun kat regelmatig meenemen op tripje. Ze hebben geen abonnement met gps. Eén maakt zich ook steeds zorgen; de ander helemaal niet. De zorgenmaker durft, net als ik, ook niet zomaar in het bos te slapen. Dat blaat allemaal lekker weg.

Til springt natuurijk nog even de lieflijke Linge in, en is helemaal omgeturnd. Gezellige en mooie plek, vindt ze, geen uitgestoken tong meer te zien. En het hippiefestival moet nog beginnen.

Het begint met ons; we zijn zo’n beetje de eerste op het terrein. Behalve dan de hippies die er ter plekke in hun camper geslapen hebben en nu liggen te loungen voor hun huisje. Het is kleurrijk, warm, relaxede bandjes, toelopend publiek, er wordt gedanst, er is een weggeefwinkel (Tillie heeft nu een winter-hippiejas, en ik een omajurk) er is weer een rivier voor Tillie en shops die bij ons campertje passen. De sfeer is er zo warm; we moeten wel op de vlucht gaan. Nemen de hartelijkheid mee ons campertje in, opgeladen, met nieuwe ideeën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s