78.

Het is wat minder warm. De elastische instap-rok wordt vervangen door broek met riem. Dat past zo lekker niet meer. Die rekening komt al snel! Maar doet zijn werk ook goed trouwens: ik krijg al weer zin in bieten.

Het weekend zijn we ingestapt, op weg gegaan, grote steden aangedaan. Gastvrije lieve nichten in Utrecht, schaterende en zingende archeologen in Amsterdam. Tegenwoordig als we teruggaan met de camper word ik een beetje verdrietig: het leven van altijd anders bevalt me zo lekker dat het nog wel duren mag. En in de camper is het het beste slapen hè. Hoe scheef we ook staan, ik word gelukkig wakker.

Dan openen we de deur:, “Goeiemorgen, het winkeltje is weer los. Appels, sinaasappels, de bietjes komen nog. U kunt ook per mail bestellen, wij bezorgen aan uw huis”.

4 gedachtes over “78.

  1. Ik ben dol op verse boontjes. Als je ze komt brengen naar de Randstad, neem ik twee kilo… Verzenden vind ik niks, dan kan ik ze net zo goed in laten vliegen uit Marokko 🙂

    Die overgang van vrijheid-blijheid-gaan-met-de-camper naar het leven van alledag lijkt me heel akelig elke keer. Er komt nog een dag dan wil je niet meer terug. Maar hoe het dan met het sporten moet… Deze weblog gaat trouwens toch steeds minder over sporten (ik klaag niet 🙂 ), probeer je ons voor te bereiden? Hahaha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s