72. Stimulans

“Sporten is net als tanden poetsen, net als eten, het hoort er gewoon bij”, zegt onze juf van de sportclub in het bos. “Van de bank af komen is het moeilijkst, daarna wordt het alleen maar leuk”, is er nog zo één van haar. Vanaf volgende week gaat ze ook auqajoggen geven. In het promofilmpje draagt ze een groene glitterpruik tijdens het lesgeven. Daarom gaat Tillie ook mee. Het ziet er heel gezellig uit.

Viavia word ik gebeld. Of we samen een mountainbike-activiteit kunnen organiseren, voor een groep geïnteresseerden. Ja!! Het sporten wordt mij aangereikt op het moment. En dat heb ik nodig: samen. Afspraak is afspraak werkt beter met een ander dan met mezelf. De camper uit, de posttassen van de fiets, sporten! Zweten! De kromme rug weer rechtop zetten. Dan wil ik nog zelf elke dag even tien minuten yoga-en, vijf minuten mediteren, op het grasveld in de tuin. Dat zal ik toch wel alleen kunnen? Of zullen we een online klasje beginnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s