62. Wensen?

ik slaap als een roos de laatste tijd. Als ik een stappenteller op ga spelden, zou die snel uitgeput raken, dus laat ik dat maar. Ik bedoel te zeggen dat ik grootschalig beweeg. Mijn twee banen bestaan uit beweging, en daarbij bereik ik ze op de fiets. En de dieren hebben nu ook een job. Ze nemen mij elke dag mee het bos in. Hebben onderling een roostertje opgesteld: wie gaat wanneer Marjon uitlaten. Lucius en Ricky in de ochtend, April en Janus in de middag. Tarquinius doet de loonadministratie en dat soort dingen. Ze verdienen net iets meer dan ik met mijn postbaan.

Dan hebben we nog sporten met het clubje. Hier doen we een plank-oefening:

Het levert allang geen spierpijn meer op. Dit is een succesverhaal. Mijn energie en uithoudingsvermogen zijn toegenomen. En kwaaltjes verminderd. De zon is ook gekomen, en het camperleven bloeit.

Ik heb gedacht dat de katjes de camper na de eerste trip zouden boycotten. Als ik de deur open om de wanden verder te strippen, dringen ze bij de voordeur. Hun camper is het! De sauna-temperaturen en het sloopwerk vermengen zich de komende uren met spinnen.

Is er dan niks te wensen meer? Nee nu even een keertje niet. Dankbaar voor de dagen.

Een gedachte over “62. Wensen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s