63. Rufus

Zo langzamerhand ben ik wat verbrand vandaag. Zuid-Europa in het hoge noorden, wederom zijn we bij Rufus geweest. Met Ricky en zonder katjes. Bob heeft ons heeeel fijn geholpen met de camper. Voor Tarq en Luis geen schuilplek tijdens het klussen.

Wat is er veel gebeurd:

Zagen, meten, timmeren.

Om ons bed te verlengen is de isolatie- laag weggehaald, en een betimmering neergezet. Heel knap van Bob en Tillie. De isolatie is van glaswol. Ik heb met rood-wit lint de camping afgezet en handschoenen plus mondkapjes verstrekt. B. en T. hebben daar verder niets mee gedaan, de glaswol met de blote hand verwijderd, misschien nog wat op hun lunchboterhammen geplakt.

Na afloop probeert Til het bed. Het past!

Het klusduo stort zich eerst op de electriciteit, dan stort Til zich op de sport, in de sloot.

Applaus voor beiden! Wat heerlijk dat er zoveel aan ons campertje is gebeurd! Meer familie, lekker eten, zon, adio, tot gauw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s