De zevende dag. Wielen

In de ochtend moet het plaatsvinden op deze volle dag. Sporten en weer op camperjacht! Nu is ons oog gevallen op een wintersportcamper, zo dik geïsoleerd dat er een slakkenhuisje voor ons overblijft. Combineren is het handigst. Wat tegenwerkt is tijdsdruk en kou, voor mij genoeg om een rustdagje in te lassen. Wat meewerkt is Tillie; altijd liever de fiets dan de auto.

Een half uurtje naar de camperdealer, op de mountainbike. Die is er nog niet. Ik ga dus zelf maar vast onder de camper liggen, roest controleren, maar het is eigenlijk voor de warmte.

Niet langer getreuzeld, de camperdealer steekt de sleutel gelijk in het contact, we gaan op proefrit! Ik houd me aan zoveel mogelijk vast op de bijrijdersstoel. Het voelt als een vrachtwagen, en we passen niet op één weghelft. We rijden 30, harder hoeft niet hoor, Til. Maar wat doet ze het goed! En het campertje ook. En ik zal de python niet missen, want we gaan een contractje tekenen.

We hebben haast, te lang gekeuveld, Tillie weet een kortere weg naar huis, die wel langer duurt. Nog weer sorry Til, voor mijn onaardige commentaar. Het leverde veel en hard fietsen op, en dat is toch de bedoeling. Die middag in onze eigen auto zijn we lang op weg. Ik blijf een beetje na-angstig. Tillie noemt de toekomstige Pyreneeën nog maar eens. En dat heb ik verdiend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s