246. Van hot naar her

Het is nog wat schipperen tussen twee huizen, werk-afspraken en muren die af moeten voor de vloer er in komt. En niet te vergeten de dieren. Mijn familie en Tillie ruimen meestal de paardenmest op! Voor de katjes hebben we, sinds we in de eco-wijk wonen, de meest milieuvriendelijke kattenbakkorrels gekocht. Nu hun bakken daarmee gevuld zijn, mesten ze ernaast, in hun mandjes, die daarom aan het opraken zijn. Ja, voor de dieren hier is het een hele overgang. Ook voor Ricky, als we beiden werken moet hij het kantoor ingesmokkeld:

Hij geeft geen kik als ze langs de receptie schuifelen. Het gaat dus eigenlijk altijd goed allemaal. Zelfs zo dat we nu, vanavond, helemaal klaar zijn met de benedenverdieping. Precies op tijd voor morgen, als mijn broer komt helpen de vloer te leggen. We kunnen nog even rustig aan doen:

Ons volgende house wordt een tiny hoor, en de bank doen we eruit.

Een gedachte over “246. Van hot naar her

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s