238. Klaar voor de start af

Het gaat beginnen. Het vertrouwde leven breekt, ondanks onze stappen, gevoelsmatig toch plotseling in brokken uiteen. Onverwacht, omdat de toekomst altijd verder lijkt. Onze paarden vertrekken morgen uit hun paradijs in het bos. Weg van alle mensen en paarden die goed voor hen waren. Die ze zo goed kennen en moeten gaan missen. Net als wij.

Gelukkig gaan ze naar mijn broer, schoonzus, neef en nicht. Die liefde in overvloed en iets te veel gras hebben. En later, dan gaan ze met ons mee, naar een stal dichtbij het nieuwe huis. Ik hoop dat ze zich een beetje goed blijven voelen bij de veranderingen.

Op de valreep halen we nog even alles uit ons huis en de omgeving. Zoals hier:

Stiekem op bed, toch weer gelukt.

Of hier, mountainbikend 50+:

Of Til, die

verzwolgen gaat worden door een kudde schapen terwijl ze een foto van de omgeving maakt.

We hebben nauwelijks kans om verf te kopen, een vloer te bestellen, maar dat lukt natuurlijk toch. Een tijd van opbouw en afscheid. Het gaat beginnen.

Ps. Met de MountainDykes meegedaan 😍, een topdag!

6 gedachtes over “238. Klaar voor de start af

  1. Moeilijk dat weggaan! Maar overal zijn fijne(maar wellicht heel andere) plekken. jullie gaan vast nog wel eens kijken naar jullie huidige plek! Inpakken wordt een klus. Ben benieuwd naar het verloop van alles!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik word er gewoon een beetje sip van. Ik haat afscheid nemen, zelfs als jij het moet doen πŸ™‚ Gelukkig helpt dat fietsen een beetje. Dan is het net of je al een beetje in je nieuwe leven gestapt bent. Of je die oude ik achter hebt gelaten en voortaan alleen maar je beste zelf bent op de nieuwe plek. Het is gewoon even doorbijten. Ook voor mij πŸ˜›

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s