232. Puntjes op de i

De buitenkant van de ramen boven, wuivende onkruidvelden, achterstallig schilderwerk, wachtend stortgoed: allemaal gefixed en afterwards gefotografeerd, met een zonnetje erbij. Ik weet niet of het gelukt is de diertjes buiten de foto’s te houden.

Zij wilden er persé op. Dus we hebben een beetje gepolderd. Misschien worden ze eruit gefotoshopt: eind volgende week op funda te aanschouwen.

We hebben nog steeds geen handtekening gezet, zelfs geen koopovereenkomst onder ogen gekregen. Van het eco huis in Almere. En onze makelaar zegt dat een mondelinge overeenkomst in dit geval niets betekent. We zijn dus toch nog vrij om te gaan waar we willen, en staan open voor uw tips.

Ons huis is al leeg, nou léger dan. Alle persoonlijke zaken en de marktwaar hebben we ons huis uit en de camper in gestapeld. Of gepropt. En ja, morgen gaan we er weer mee op stap. Want onze showroom betreden we beter niet meer.

2 gedachtes over “232. Puntjes op de i

  1. Ik zou daar toch wel moeilijk van slapen. Een huis in de verkoop. En in deze tijd en met dit perfecte voorkomen ben je dat zo kwijt. En dan niet de zekerheid hebben van een plek in de comnune. Maar jullie hebben de camper nog… als 6 weken lukt, lukt 6 maanden ook wel toch? En anders mogen jullie wel bij ons in de schuur een tijdje. Als je maar niet in tuin plast 😂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s