220. Van het pad af

Zonder enig opgesteld plan zit ik nu dus toch weer gezond te doen. Zo ben ik per ongeluk gestart met bewegen, sportieve dagen rijgen zich aaneen. Vandaag gingen we bijvoorbeeld op een uur fietsen onze biologisch-dynamische boodschappen halen. We nemen ook dagelijks een bosbad, dat is een nieuwe sport, op een bospad diep in- en uitademen, terwijl je heen en weer loopt. Dan heb ik gelijk ook de meditatie te pakken. En ja, dan gaat het van kwaad tot erger. Ik neem nu koude douches, doe op blote voeten aan ochtend-yoga in de tuin, kook met 12 groentes per gerecht en zoek weer op internet naar een spiritueel weekendje uit voor Til en mij, om de oermens in onszelf te gaan knuffelen.

En ik weet dat ik dit allemaal niet doen moet. Ik krijg er altijd puisten van en gespannen kaken. Gasvorming en obsessief gedrag. Maar ja, slechte zaken zijn verslavend, daarbij kom je in die neerwaartse spiraal. En dat je dan weer kleinere kleding moet gaan scoren en bh’s opvullen. En moet gaan uitzoeken of je nu wel of geen kwark met zeewierkorrels mag. Waar is toch de nooduitgang?

4 gedachtes over “220. Van het pad af

  1. De grens tussen gezond en ongezond is flinterdun. Maar als je je bh moet opvullen van kwark met zeewierkorrels, al dan niet biologisch πŸ˜‚, dan moet ik het misschien toch eens proberen. Niks nooduitgang, maar samen afzien πŸ˜‚

    Geliked door 1 persoon

  2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ik heb me tranen gelachen…..malle meid! Gauw ophouden met die flauwekul hoor en kom maar lekker n wit wijntje drinken bij mij! Een biologische, dat dan weer wel….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s