139. As it is in heaven

Bij het buitenstappen in de ochtend vallen we weldadig de warmte in, nog vóór acht uur. Wow. Nu willen we nog zes kilometer verderop terechtkomen, daar lijkt een paradijs aan zee te liggen. Waar geen wegen naar toe leiden. Geen tolwegen dan. Want een zandpad is er wel, van 2,5 kilometer. Dat belooft veel rust.

En dat is ook zo. Er is een visser, en later duikt een man met zwemvliezen de golven door. Een verliefd stelletje komt, blijft in hun auto. Verder staan er containers om je afval te scheiden, speciaal voor mijn vrouw. En wij. De katten kunnen de hele dag los. Voor het eerst zien we hoe dat gaat, zo lang. Gaan ze afdwalen, de tocht naar Nederland ondernemen of de visser helpen? Nee hoor, in de buurt van de camper blijven ze, tot ze moe gespeeld zijn, en dan weer binnen, enzovoort.

We willen douchen in de zee. Of we daar wat mee opschieten, weet ik niet, we gaan het uittesten. Ik maak eerst mijn haar nat in de camper, het is zo vet, eigenlijk hoeft dat water niet eens. Dan schuim ik er ook al shampoo in. De zee heeft huizenhoge golven, en Ricky is me op de voet gevolgd. Híj heeft verder geen shampoo in en voor hij verzwolgen wordt, rennen we snel maar terug. Nu nemen we de bloemenvaas als douche. Kijk, voor het zonnepaneel. Tillie is net klaar.

Ik houd van douchen, en hier vind ik het nog fijner, zo op deze manier. Ik kan dat zelf bijna niet geloven. Verfrissend.

De mountainbikes hadden we eigenlijk voor de sier bij ons. Maar we zijn er toch mee door de zandpaden gegaan, boodschappen inslaan. Hier blijven we, nog even. Love it.

3 gedachtes over “139. As it is in heaven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s