109. Plus

Mijn familie doet relaxed over het hele gebeuren. Dat is wel erg fijn en lief. Top familie. Ik denk veel aan mijn neef en nichtje, en het hamstertje, terwijl de dingen zo een beetje doorgaan. Zo ook het camperleven:

Hier komen we ’s avonds laat aan. Rust hoef ik niet. Op de parkeerplaats een klein groepje campers, de deuren open, kabbelend babbelend. Vrachtschepen met rammelende motoren varen voorbij, ingehaald door mountainbikes. Hier wervelt het door tot in de nacht. Ik slaap er muito bueno op: de onrust buiten matched lekker met die van mij. – en – is ook altijd +.

Die formule geeft wel wat hoop voor volgend weekend. Til en ik gaan dan een mountainbike-rit leiden. Eén min is dat we de weg daar niet weten. Min twee bestaat uit a. sportieve zomerdip, b. gewichtstoename, c. opvliegers, d. 25 kilometer in drie uur overbruggen. Voilà, alles komt altijd weer goed.

2 gedachtes over “109. Plus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s