74. Intermezzo

Als wij op pad gaan, met de camper, vergeten we essentials. Iets te eten bijvoorbeeld. Ricky komt er anders wel in om. Hij heeft ook twee mandjes, om te kiezen, wij hebben nog geen boek. Het enige wat we bezitten is een volle bestekla, van de vader van Tillie overgenomen. Het is warm, Til bestuurt de bus in een zomerjurkje. Als ik naar beneden kijk besef ik dat ze zich al heel prettig thuis voelt in de camper, want daar zie ik haar antroposofische, vilten pantoffel op het gaspedaal.

Maar nee, het is anders zo gelopen dan ik denk: “Vergeten”, gilt ze het uit van pret.

We vergeten ook waar we ’s nachts zullen gaan staan. Dat is het voordeel van het hele verhaal. We komen uit bij een rivier, een kasteel. Als bonus komen de koninken naar het kasteel en blijkt het zo een safari.

Er valt genoeg te spotten. We zien dat ons Aprilletje wel heel veel weg heeft van deze oerpaarden, en zo vergeten we haar in ieder geval niet op ons reisje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s