44. De warmte tegemoet

In het weekend wordt het veertien graden. Dat is een prettige start van ons nieuwe leven. Ook veel regen, maar dat weten we al; Til heeft in haar hele volwassen leven nog niet gekampeerd zonder regen. Daarom kunnen we nu al zeggen: in Portugal gaat het aanstaande winter zes weken regenen. Sorry vast. O ja, en we willen ook naar Oerol, excuses.

Eigenlijk vult de lijst met bestemmingen, festivals, vriendenbezoekjes zich vreugdevol en razendsnel. Dit weekend starten we met twee. De katten kijken reikhalzend uit, maar blijven nog thuis. Eerst hebben ze een zendertje nodig. Zodat we hen bij buiten spelen kunnen lokaliseren. Ricky gaat wel mee. En de Camper zelf! Op het nippertje hoor, want er blijkt toch wat drastisch mis. Maar we komen er zo’n beetje uit met de verkoper. En volgende week gaat er iets nieuws, iets technisch, het campertje in.

Hoe sport ik dan, op reis? Nou, bij het ochtendgloren een paar zonnegroetjes naast de camper. Fris en schoongeregend gaan we dan Ricky uitlaten, heel lang. Oorpluggen vast in, zodat ik onderweg in meren en zeeën duiken kan. Natural movement, zoiets. En de mountainbikes kunnen achterop mee. Maar als iemand nog een sport-idee voor onderweg aan kan dragen, sta ik daar open voor, zal ik het uitproberen.

2 gedachtes over “44. De warmte tegemoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s