2. Zoeken

Dag 2        3 januari

Ochtend: vandaag stormt het, en ik heb een zere arm. Een oude pees- of slijmbeursontsteking die weer opspeelt de laatste dagen. Het zwemmen gisteren heeft het nog wat aangezwengeld. En nu moet er nog gesport worden. Vanavond of vanmiddag. Ik denk eigenlijk een proefles yoga te nemen. Is yoga sport? Ik raak er nauwelijks bezweet. Toch mag er wel een rustige dag in de week bijzitten, dat moet eigenlijk, ook al is het pas dag 2. Maar ja die arm. En ik heb geen kleding voor dit nette dorp, alleen kapotte joggingbroeken. En het vergt sociaal en opgeruimd zijn, ben ik niet, maar dat probeer ik dan toch te zijn op een yoga avond. Nou wat wordt het, want sporten zal ik, ik heb nu immers een blog.

Middag: ik ga toch voor de yoga, en bekijk de roosters van yoga-scholen in de buurt. De 1 heeft nog kerstvakantie, de ander doet het niet op woensdagavond. Ik ga niet naar yoga.

Avond: Zo beland ik weer op mijn matje in de huiskamer. 3 x 10 squats, 2 x een korte plank, en dan, en dan, en dan? Ik huppel wat door de kamer, wat aereobic pasjes, buikspieroefeningen, het is inspannender dan yoga, ondertussen moet ik nog praten ook met marktplaatsende Tille. Mijn eigen sportinstructrice zijn, poeh, moeilijk. Ik knabbel er minuten van af, en eindig ook nog eens in een lange yoga slaapstand. Maar ja, eerder op de dag fietste ik tegen de wind in, en dat is ook sporten. En zo doe ik dat, en dan morgen stop ik er helemaal mee. Maar nu heb ik een blog! Als ik nu morgen eens gewoon al vroeg op de mountainbike stap, dan heb ik deze zoektocht niet, en al vroeg mijn punten binnen.

Goed nieuws: ik mag een proefles doen bij de sport-club in het bos, op een vroege weekend-ochtend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s