327. Gay

In een camper beleef je veel. Nu bijvoorbeeld zijn we zowel in België als in Nederland, gewoon op 1 moment, helemaal in het nu.

We hebben sowieso al heel wat werelden voorbij zien komen in de 2 etmalen dat Tillie gas geeft.

Meest vanaf de front seats.

We hebben werkelijk geluk gehad met de plekken. We begonnen dichtbij huis, en via de lek, naar de pont bij Vianen naar Kalmthout. Op al die plekken aardige mensen en vrijheid voor de katten. De teken waren er ook weer bij, schuif maar aan, we zijn het nu gewend. En zon, echte zon. Tussendoor verliet ik Tillie om een hele dag te klaverjassen, voornamelijk Amsterdams en lesbisch, met kraken. Zo wat was dat zalig.

Till zat ondertussen in Tull. Ook heel prettig en heerlijk alleen. Ze vond het ook niet zo erg dat ik weer terugkwam; ik ben immers de kokkin. Ze ging het koken ook gelijk vastleggen (eigenlijk moest dat van mij, want leuk voor mijn blog, een kookfoto met de dieren eromheen.) “Kijk”, zei ze, “hier heb ik een foto gemaakt toen je de kruiden pakte.”

Lesbisch koken was haar fotografie-thema wellicht, ik weet het ook niet precies. In ieder geval is het dus een behoorlijk lesbisch reisje alles bij elkaar. En we zijn nog maar net begonnen.

Advertentie

2 gedachtes over “327. Gay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s