159. Carrière

Mistig en regenachtig, de ideale omstandigheden om zonder al te veel ruzie met mij de Pyreneeën te beslechten. Toppen, dalen en afgronden zijn aan mijn zicht onttrokken. Alleen de snelheidsmeter geeft nog aanleiding tot íets meer dan mijn frons. Al met al is het goed gelukt, toch hè Til 😘. We zijn nu in noord-west Spanje, in Betanzos. Hier lopen we vanavond door een donkere, verlaten stad. Met half afgebroken huizen. Daartussen zijn er toch, schaars verlichte, winkels open. Ze sparen electriciteit, blijkt uit informatie op borden langs de weg. Mooi. We gaan het morgenochtend nog eens bekijken, dan zou de zon er weer zijn.

Deze ochtend in Aveiro was het zo:

De Portugezen zijn niet bang voor kleur en een gezellig patroontje. Bij ons is dat alleen zo met babykleertjes. Maar dat gaat veranderen! Want op de lange bergrit heb ik via internet mijn eerste markt geboekt in Nederland. Half december, een wintermarkt, waar ik zomerbroeken ga verkopen, in alle kleuren.

5 gedachtes over “159. Carrière

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s