131. Heel veel cafeetjes

Het is zo jammer dat ik geen foto’s uploaden kan momenteel (mijn bundel is op). Dan zou ik een foto laten zien van Tillie, bukkend bij een bus zonder voorwielen, in een garage in Gacé. De katjes met hun neusjes tegen de ramen gedrukt, meekijkend.

Vanochtend zagen we een plas olie onder de voorkant van de camper liggen. We zaten een beetje te dimdammen: doorrijden of een garage zoeken. We reden al snel tegen een exemplaar van de laatste aan. Het was kantje boord, vertelden de mannen. Het ging daarna over onderdelen bestellen, wachten, en die dingen. Wij zochten vast op google een vijfpersoons hotelkamer. Maar nee, c’est soir moest lukken hoor. En de prijs viel ook mee.

Opgelucht stappen we het koude dorp door. Een wandel – en café-dag. Een heel gewone vakantiedag dus. Om zes uur kunnen we weer verder. We gaan nog even een uurtje, en komen aan in Fresnay. Onderweg hebben we nog altijd last van een brandlucht uit de ventilator, dus helemaal chill voelt het nog niet.

We gaan nu eerst maar lekker een filmpje kijken, bijkomen. We staan rustig, voor het eerst tussen andere campers. We blijven op bed, geen plek voor buiten voor de katjes.

4 gedachtes over “131. Heel veel cafeetjes

 1. Nou ja zeg vakantie gangsters,die bus he,maar fijn weer opgelost.
  Het kan zijn dat er wat olie op je uitlaat is terecht gekomen,dat word dan warm en geeft geur,ik hoop dus mee.
  Blij dat je voor de garage gekozen hebt,nu je toch gewend bent aan rekeningen zeg maar 🙂
  Fijn verder reizen saampies.xx

  Geliked door 1 persoon

 2. Foto’s zijn niet noodzakelijk, ik zie het zo ook wel voor me 😂. Dit wordt een hele avontuurlijke reis. En de hamvraag is natuurlijk: komen jullie met of zonder camper aan? 😀 het blijft spannend. Ik hou ervan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s