123. Idylle

Na het werk gaan we onderweg, het is nog ochtend, het mooie weer op komst, strand. Ricky moet nog aangepast. Zijn haren komen tot de grond, en alle kappers in de regio zitten tot kerst vol. Dat is niet gek, want in deze contreien wordt er aan een hondje nauwelijks geknipt. Bijpunten en föhnen, that’s it. De poten worden lang gehouden, buik en rug ietsiepietsie korter en superkorte oren, dat wel. Een klein ruiten broekje erbij, en je bent hier in de mode. Het hele gebeuren moet dan wekelijks bijgehouden worden, dus de kappers zitten vol. We gaan nu voor recht toe recht aan. Kaal zeg maar, behalve op zijn snuit.

Een grootsteeds kapsel, onderweg aangemeten, kijken hoe dat thuis gaat vallen. Maar eerst op pad, misschien verbetert dat zijn humeur na deze riskante stijlbreuk .

Hier tover ik de camper-idylle plaatjes tevoorschijn. Tanken, overnachten op een parkeerplaats bij het licht van een lantaarnpaal. Borrels en sap vergeten, strand niet te zien, toch volledig op mijn plaats.

Een gedachte over “123. Idylle

  1. Zo Ricky M., lekker korte coupe. Ik ben het juist aan het laten groeien 🙂 Vooral mijn baard wordt al aardig lang. Dat is zo mannelijk hè, een baard. Maar een kaal koppie ook hoor. Je ziet er echt werelds uit, maat.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s