267. 🌍

We zijn nu weer twee weken aan het carrousellen. We hupsen alsof het carnaval duurt het leven door. Niet verkleed, ja, alleen naar de kapper geweest. Ook de meubels draaien in ons huis weer rond. De dagen van eerst koffie dan wandelen, koken en de zee zijn passΓ©. De dieren bootsen nostalgisch het camperleven na:

Wij niet. Mensen, paarden, werk en toch twee campernachten. De thuiskomst is begonnen met de gearriveerde smartwatch. Die stappen telt en de hartslag monitort, de remslaap in kaart brengt. Een boekje van Arie Boomsma erbij over gezond leven en bewegen en mijn hobby bloeit weer. Verslavend.

En nu het toch over boeken gaat: “Weg Ermee” van Dennis Storm is ook een lekkere gids op dit moment. Dat alle spullen uiteindelijk in een camper passen. Zo is er, uiteindelijk dan, lekker weinig schoonmaak-en opruimtijd nodig. Wel fijn want ik moet wandelen en wandelen en wandelen om mijn stappenteller gelukkig te houden. Dus het draait allemaal.

6 gedachtes over “267. 🌍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s