247. 🍜🎁

Er is niet veel veranderd, ja, een verdieping omhoog zijn we gegaan. 2.0 De dagen zijn hetzelfde. Kwasten, verf, schilderen, een verrukkelijke afhaalthai ontdekken.

Natuurlijk eerst de ruzie over wel of niet afplakken, zoals de trouwe lezer weet slaan we er heus geen over, no worries. We gaan hier trouwens eens van roze naar wit. Dus dingen kunnen toch veranderen.

Verder wacht me de badkamer en een kleine kamer. Máár ondertussen: 🎶 it’s beginning to look a lot like christmas 🎶:

Want we hebben de scheve kerstboom ook dit jaar weer uit de tuin getrokken. En het nieuwe huis in gesleept. Voor ik hem op ga tuigen, mochten de dieren nog één keer hun schoen zetten. Ze kwamen vol met mandjes.

Die lagen als gegoten.

Spotify kent me wel en tijdens het schilderen wisselen kerstmuziek, André Hazes jr., christmascountry en mijn grote vriend af.

Samengevat kunnen we zeggen dat het vaak scheef is, en ver over de afplaktape, niet passend en anders van kleur dan we dachten, maar toch fijn van ons is, en joepie de feestdagen ook nog eens voor de deur!