239. 🏡🍁❀

Epie en Janus waren wel in voor avontuur. Ze huppelden, onder algehele leiding van de 8-jarige staldochter die alles met paarden kan, rechtstreeks de trailer in. Ze hadden zo hun eigen camper, met keukentje, appeltaart en verse salade. Na het korte ritje waren hun borden nog vol en dachten ze dus niet aan uitstappen. Tot ze in de gaten kregen welk hoogpolig tapijt in hun huiskamer wachtte:

En welke dierenvrienden voor ze zorgen gingen:

Door het keukenraam zagen we de grazende koppies en begonnen wij aan onze appeltaart, tenminste; het eerste portie van de dag.

Daarna was het uitwaaien met Ricky op de prairie.

Bij mijn vader aangekomen zagen we de kleuren van onze nieuwe bank en muren op een boomstam:

Als hij thuiskomt gaan we pannenkoeken bakken en zijn gelukkig. Met het rustige verloop van de verhuizing, en de mensen om ons heen. Met de melancholie van het afscheid nemen van weer andere mensen. Op en top een dierbare herfstige dag. 🏡🍁❀