105. 🎁

Soms is het feest. De kortste dag, midzomernacht, een jarige. Wij hebben twee van dat soort evenementen. We zetten er gelijk maar een muziekje bij op:

Zo al in de stemming geraakt, gaan we de avond vóór het feestje op weg naar mijn vader Antonio, voor maar liefst zijn eightysevenste. Dan slapen we in de camper, bij hem op de hoek. Als we die avond de camper voor de nacht betreden zien we dit :

En dat is ook een feestje waard. De warmste campernacht deze zomer. Het mooie is dat het binnen even warm is als onze eigen lijven zijn. Het levert een prachtig gevoel van wholeness op. Wat wil een mens nog meer! Tillie viert de bijzondere nacht plat op de campervloer (sorry, ze is vrij duidelijk over een foto-verbod). En met een opgefrist en energetisch vervuld gevoel storten we ons de volgende ochtend het verjaarsfeest in. Happy birthday lieve papa! Op vele feestjes meer.

2 gedachtes over “105. 🎁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s