86. ☀ ☀️ ☀️

Vooropgesteld is het al exceptioneel dat ik het 15 dagen volgehouden heb, het gezonde. De pillen zijn op, sinds vanochtend. Om dat te vieren heb ik een cappuccino besteld en suikerloos opgedronken. Dat ik daarvan genieten kan is ook al uitzonderlijk. Het zal heel bijzonder zijn als ik het gezonde continueer. Dat wil ik wel, met hart en ziel. En de BMI-instantie wil dat ook graag. Nog een paar kilo en wel 8 centimeter minder en ik ben officieel goedgekeurd, bevind me dan aan de bovenrand van die schalen. Dat moment wil ik vieren gaan.

Er zijn ook mensen die slechts leven op licht en lucht. Dat ambieer ik niet hoor. Maar ons campertje is die kant op aan het gaan. Tegenwoordig wordt ze gevoed door zonnestralen. Misschien kunnen we haar binnenkort verwennen met biologische lijnzaadolie in plaats van diesel. Dat zou toch heel mooi zijn, zo samen met het campertje die gezonde weg bewandelen. En dan ben ik heel serieus.

We zijn zo lekker opgeschoten dit weekend in Friesland. Superneef heeft zaken aangesloten, water op een andere plek geïnstalleerd, stopcontacten aangelegd, noem maar op.

En we hebben een nieuwe hond aan boord. Een prachtigerd, die toevallig ook nog eens kersverse vader is. Hij zoekt naar fijne woonplekjes voor zijn kroost. Wie Tillie weet over te halen, krijgt van mij een gratis detoxkuur.

4 gedachtes over “86. ☀ ☀️ ☀️

  1. Ik ga het met je meevieren. Met een monatoetje, dat wel. Past me beter 😀 . Maar het verlangen dit voor altijd vol te houden herken ik wel. Ik verbeeld me dat ik geen tijd heb beter voor mezelf te zorgen. Het is onderdeel van het onbereikbare ideaal. Zelfgemaakte vla, een keurig gedekte tafel, elke dag opgemaakte bedden, mijn tuin vol groenten en mijn eigen varken drogend op zolder. Hmmmm, was dat niet iets van 70 jaar geleden? En moest er toen niet heel hard gewerkt worden voor het bestaan? 😀 😀 😀

    Groet, Carola

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s